Apollo hyväntekeväisyys SeinäjokiJos et vielä ole kuullu tästä seinäjokisesta jalkapallojoukkueesta, niin kyseessä ei ole mikään perinteinen joukkue. Vuonna 2015 perustettu Apollo on yhteisö, joka on kerännyt yhteen menneen talven jalkapalloilijoita, lähialueen yrityksiä sekä suunnattoman määrän positiivista energiaa. Mikä on Apollo ja miksi myös me haluamme olla heidän matkallaan mukana?

Kentällä kokemusta enemmän kuin Veikkausliigajoukkueilla

Jyri Hietaharju, Mikael Muurimäki, Christian Sund, Jaakko Nyberg, Pasi Oksanen, Ville Ylinen, Luis Fernando… siinä nippu aikuisia miehiä, jotka ovat kentällä pinkeissä paidoissa viilettäneet parin edelliskauden aikana. Pelikokemusta heillä on kertynyt enemmän kuin monella nykyisellä Veikkausliigajoukkueella. Heidän pelisilmänsä vahvistaisivat edelleen monia kovatasoissa sarjoissa pelaavia joukkueita.

Apollo nousi menneenä viikonloppuna Vitoseen voittaen sarjansa, mutta saa nähdä luopuvatko he viime kausien tapaan noususta ja jatkavat pelejä Kutosessa. Kauden pelillinen päätavoite on joka vuosi ollut Regions’ Cupissa, jonka voittaja saa 5000€ palkinnon. Turnauksen voittaessaan palkintorahat Apollo tulisi ohjaamaan vuotuiselle hyväntekeväisyyskohteelleen.

Arvot rakentavat toimintaa, hyväntekeväisyys keskiössä

Ja juuri tuo hyväntekeväisyyskulma kertoo Apollon olevan paljon muutakin kuin perinteinen jalkapallojoukkue. Kyseessä on enemmänkin samanlaisen arvomaailman kokevien seinäjokisten tyyppien yhteisö, joka kokoontuu sovitusti määräajoin tapaamaan toisiaan. Tulosurheilun kulma on muuttunut kentiltä kenttien ulkopuolisiin asioihin: tavoitteena on kasata joka vuosi suurin mahdollinen lahjoitus ennalta nimetylle hyväntekeväisyyskohteelle. Tämän he ovat omien sanojensa mukaan halukkaita antamaan takaisin menneistä pelivuosista.

Matka on tärkein -tapahtuma kruunaa vuoden

Apollon kausi huipentuu joka vuosi Matka on tärkein -tapahtumaan, joka sisältää päivällä järjestettävän jalkapalloturnauksen lisäksi illan hyväntekeväisyysgaalan. Viime viikonloppuna järjestetty tapahtuma kerrytti Apollon hyväntekeväisyyslahjoitusta yli 17000€:lla. Huutokaupattavana oli muun muassa Jere Lehtisen maila, Susijengin ja Huuhkajien paidat nimikirjoituksilla sekä mainospaikat seinäjokisen erityisliikuntaryhmän, SJK-Tiikereiden, ensi kauden pelipaitoihin. Tapahtuma oli kokonaisuudessaan vauhdikas ja äänekäs, mutta ennen kaikkea siitä välittyi suuri sydän, jota jokainen apollolainen vaalii.

Perintäritarin paitojen myynti lyhentämättömänä Apollolle

Apollon matkassa on jo moni seinäjokinen yritys mukana ja me haluamme ehdottomasti olla osa sitä. Omaamme molemmat Jussin kanssa jalkapallotaustan Seinäjoella ja Apollon kaltainen toiminta on juuri sitä, mitä tämän päivän urheilu tarvitsee. Urheiluseuroilla on tänä päivänä kasvattajan rooli ja tavoitteet tulisi määrittää osaksi arvopohjaisuuteen perustuen. Aivan kuten liiketoiminnassakin. Erityisesti gaalassa lämmitti muutamien yritysten kimppahuuto SJK-Tiikereiden paidan näkyvyydestä ja sen myötä tullut 3500€:n lahjoitus.

Olemme tänä vuonna myyneet ritaripaitoja 10€ hinnalla. Koko raha menee lyhentämättömänä Apollon hyväntekeväisyyskohteelle. Kohde on tänä vuonna lapset ja rahat jaetaan puoliksi Mannerheimin lastensuojeluliitolle (kiusaamisen vastaiseen työhön) sekä SJK Respect -rahastolle. Aikaisemmin kohteina ovat olleet Roosa nauha, Sylva ry ja Hope yhdistys.

Jos siis haluat tehdä hyvää ja antaa oman panoksesi Apollon kohteille, tarjoamme siihen väylän ja paidan. Ota yhteyttä minuun juha@perintaritari.fi niin laitetaan kusti polkemaan. Kustin polut sisältyvät hintaan.

Haluamme myös haastaa yrityksiä tekemään hyvää! Jos irroittaisitte esimerkiksi 1% liikevaihdosta hyväntekeväisyyteen, saisitte takuuvarmasti positiivista reagointia ja näkyvyyttä toiminnallenne. Miettikää kohteenne omien arvojenne mukaisesti, sillä se antaa aidoimman ja realistisimman kuvan yrityksestänne. Hyväntekeväisyyskohteet ovat poikkeuksetta eri arvoisessa asemassa yhteiskunnassa ja kaikki apu on tarpeen. Pehmeät arvot kunniaan!

Ja laittakaa viimeistään nyt Apollo seurantaan Facebookissa.

Perintäritarin Juha

Comments are closed.