Yhteistyökumppaneitamme

  1. Sähköinen taloushallinto
  2. Luottopäätökset
  3. Laki- ja asianajotoimistot
  4. Kansainvälinen perintä
  5. Laskurahoitus
  6. Yrittäjyys
  7. Talouskasvatus ja talousongelmat
  8. Hyväntekeväisyys

1. Sähköinen taloushallinto

Löydymme Fennoan taloushallinnon ohjelmistosta maksumuistutusten ja saatavien perinnän kumppanina yhden painikkeen takaa. Sen myötä Fennoan käyttäjien on erittäin helppoa ja nopeaa siirtää toimeksiannot Perintäritarin hoidettavaksi ja tilityksemme kohdistuu alkuperäisellä viitenumerolla oikein järjestelmässä.

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille, jotka tarjoavat ohjelmiston yhteiskäyttöön pk-yritysasiakkailleen. Siitä Fennoaa käytetään jo tuhansissa yrityksessä tyytyväisten kirjanpitäjien ja yrittäjien toimesta. Se on kiilannut lyhyessä ajassa suosituimpien taloushallinnon ohjelmistojen joukkoon. Se toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ja sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella.

fennoa.com

Vaikka Asterin synty ulottuu 1980-luvun alkuun, se on edelleen yksi tilitoimistojen ja kirjanpitäjien suosikkiohjelmistoista. Olemme erittäin otettuja siitä, että kun yritys rohkaistuu 40 vuotta syntymästään solmimaan ensimmäisen yhteistyön perintätoimiston kanssa, saamme olla tuo kumppani. Haluamme todellakin olla sen arvoisia, ja palvella Asteria käyttäviä tilitoimistoja, yhdistyksiä ja yrityksiä laadukkaasti ja ahkerasti.

Asteri (Atsoft Oy Mäkinen) on kolmen sukupolven perheyritys, joka puhuu perinteisen kirjanpidon puolesta. Virtuaalipalvelimen avulla Asteri toimii myös pilvipalveluna, ja on siten saatavilla myös nykyaikaisesti käyttöön. Asteri-ohjelma on alun perin perustettu Atsoftin omaan käyttöön, ja siksi ohjelmasta on suunniteltu mahdollisimman simppeli ja nopeakäyttöinen. Asteria käytetään niin miljoonaliikevaihtoa tekevissä yrityksissä kuin pienissä yhdistyksissä ja nyrkkipajoissa. Sen helppokäyttöisyydestä kertoo myös se, että Asteri on käytössä parissakymmenessä oppilaitoksessa opetusohjelmana.

asteri.fi

Tilitoimisto Lemon Tree Oy toimii nimensä mukaisesti tilitoimistona, mutta he ovat kehittäneet omaa LemonAid-ohjelmistoa asiakkaidensa hyödynnettäväksi. Lemon Tree ylsi vuonna 2020 Deloitten nopeimmin kasvaneiden teknologiayritysten joukkoon. Perintäritari löytyy ohjelmistosta saatavien perinnän kumppanina yhden napin painalluksen takaa.

Tilitoimisto Lemon Tree Oy on mainio taloushallinnon kumppani erityisesti yksinyrittäjille ja pienille yrityksille. Heidän kiinteä kuukausihinnoittelu mahdollistaa yllätyksettömyyden ja helpon budjetoimisen.

lemontree.fi

Vuodesta 2020 verkkolaskutus on kasvattanut suosiotaan, kun yritykset ovat voineet pyytää laskunsa ensisijaisesti verkkolaskuina (1.4.2020 eteenpäin). Apixin Laskumappi on palvelu, joka ylläpitää laskutuksen ohessa myös tuote- ja asiakasrekisteriä. Pystyt lähettämään ja/tai vastaanottamaan laskut joko verkko- tai paperilaskuna. Maksat ainoastaan lähetetyistä laskuista Apixin hinnaston mukaisesti. Mikäli tulee tarve siirtää laskuja perintään, löydymme Laskumapista kumppanina yhden painikkeen takaa.

Aloita verkkolaskutus ja verkkolaskujen vastaanotto helposti, nopeasti ja ilman suuria kustannuksia Apixin avulla. Apix digitalisoi myös kaikki toimitusketjuihisi liittyvät bisnesdokumentit, kuten tilaukset, vahvistukset ja laskut.

apix.fi/laskut-apix-laskumappiin/

2. Luottopäätökset

Luottotappio syntyy luotonantohetkellä. Kaikilla sen jälkeen tehtävillä toimenpiteillä pyritään minimoimaan vahingot. Tämän vuoksi luotonantohetkeen kannattaa kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota. Vaihdoimme itse vuonna 2023 luottoyhtiöksemme Dun & Bradstreetin (entinen Bisnode Oy), joka tarjoaa luottopäätösten tueksi erinomaisia työkaluja yritysten luottotappioiden ja perinnän tarpeen minimoimiseksi.

Dun & Bradstreet on johtava globaalin datan ja analytiikan tarjoaja, jonka avulla yritykset ympäri maailmaa voivat parantaa päätöksentekoa ja liiketoiminnan suorituskykyä. Dun & Bradstreetin Data Cloud ja sen tukemat ratkaisut tuovat asiakkaiden ulottuville dataa ja asiantuntemusta, jotka auttavat edistämään liiketoimintaa kasvattamalla liikevaihtoa, parantamalla katetta, vähentämällä riskejä ja täyttämällä vaatimustenmukaisuuden.

www.dnb.com/fi-fi/

3. Laki- ja asianajotoimistot

Jos saatava on riitainen ja haluatte saavuttaa parhaan lopputuloksen sovittelevalla otteella, Lecklén asiantuntijat ovat mitä parhain vaihtoehto. Perintäritaria ja Leckléä yhdistää moni asia, kuten käytännönläheisyys, asiakaskeskeisyys ja aito auttamisen halu. Siten myös meidän molempien asiakaskuntamme koostuu hyvin samankaltaisista yrityksistä.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen positiivisen juridiikan lakitoimisto. Lecklén asiakaskuntaa ovat erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Lecklén keskeinen osaaminen liittyy liike- ja verojuridiikkaan, joiden ohella Lecklén asiantuntijat avustavat asiakkaitaan laaja-alaisesti riidanratkaisussa. Lecklé on riidanratkaisutoiminnassaan neuvottelevaa ilmapiiriä tukeva ja sovinnolliseen lopputulokseen tähtäävä toimija. Tarvittaessa Lecklén asiantuntijat avustavat myös täysimittaisessa tuomioistuinprosessissa.

leckle.fi

Valitettavasti jokainen yritys ei säily elinkelpoisena haasteiden ylitse ja seurauksena on yrityssaneeraus tai konkurssi. Asianajotoimisto Finsta Oy ja Jouni Gauriloff on ollut luottokumppani sekä meille että asiakkaillemme maksukyvyttömyysmenettelyissä (yrityssaneerauksissa ja konkurssipesien hoitamisessa).

Asianajotoimisto Finsta Oy on ollut aktiivinen toimija, josta huokuu halu auttaa ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti sekä meitä että asiakkaitamme kohdatessamme maksukyvyttömiä yrityksiä.

finsta.fi

Mikäli saatava on riitainen, emme voi jatkaa saatavan perintää. Yksi mainioista vaihtoehdoistamme asiakkaidemme avuksi on BLF Asianajotoimisto Oy. BLF on ollut meille todellinen LakiRitari jo vuodesta 2017 lähtien.

BLF Asianajotoimisto Oy on valtakunnallisesti toimiva liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto, jonka vahvuuksia ovat ratkaisukeskeisyys, liiketoimintalähtöisyys ja huippuasiantuntemus. BLF hoitaa sopimusjuridiikan ja yrityskauppojen lisäksi myös oikeudenkäyntiasioita 20 vuoden kokemuksella.

law.fi

Juristien apua tarvitaan yhä enemmän ja me haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia vaihtoehtoja riita-asioiden hoitamiseen. BOWA Legal jakaa meidän kanssamme samanlaista arvomaailmaa sovittelevalla otteella. On ilo saada kutsua heitä yhteistyökumppaniksemme.

BOWA on ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä lakitoimisto. BOWA:lla ymmärretään sekä taloutta että juridiikkaa minkä vuoksi liikejuridiikka on heille luontevaa. BOWA palvelee kaiken kokoisia yrityksiä sekä niiden yrittäjiä muun muassa riidanratkaisussa, verotuksessa, yhtiöoikeudessa, työoikeudessa ja rahoituksessa.

bowa.fi

4. Kansainvälinen perintä

Koska tarjoamme itse palveluamme Suomen rajojen sisäpuolella, haluamme mahdollistaa asiakkaillemme avun myös kansainvälisessä perinnässä. Olemme Oddcollin suomalainen kumppani ja autamme sen myötä ulkomaalaisia yrityksiä saatavien perinnässä Suomalaisilta asiakkailtaan.

Oddcoll Ab on ruotsalainen riippumaton perintätoimistojen kumppaniverkosto, jossa yksi perintätoimisto kustakin kohdemaasta huolehtii saatavien perinnästä. Palvelun/alustan avulla yritykset voivat toteuttaa perintää 44 maassa ympäri Eurooppaa. Kuluriskin kantaa perintätoimistot ja vain onnistumisista peritään 9,5% provisio.

oddcoll.com/fi

5. Laskurahoitus

Olisitko valmis maksamaan pienen korvauksen siitä, että saat avoimesta laskusta rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana eikä tarvitsisi odottaa suoritusta maksuehtojen mukaisesti kahden viikon tai kuukauden päähän? Corona Capital Oy:n laskurahoitus mahdollistaa nopean rahoituksen pikaisiin tarpeisiin niin yksittäisissä laskuissa kuin isommissa massoissa.

Täysin suomalaisomisteinen Corona Capital Oy auttaa yrityksiä nopeuttamaan kassankiertoa ostamalla yritysten välisiä myyntilaskuja. Lisäksi he rahoittavat yrityksiä myöntämällä yrityslainaa. Heidän erittäin asiakaslähtöinen henkilökunta palvelee niin yrittäjiä kuin yrityksiä ympäri Suomen.

coronacapital.fi

6. Yrittäjyys

Meille yrittäjien auttaminen on liiketoimintamme perusta. On siten luonnollista, että palvelumme löytyy myös parhaalta suomalaiselta yrityspalveluita tarjoavalta ja vertaavalta alustalta, ilona.worksilta. Heidän palvelutarjontansa perustuu avoimuuteen, läpinäkyvyyteen ja luotettavuuteen. Samainen kolmikko yhdistää siten toimintojamme!

ilona.works on perustettu vuonna 2017 helpottamaan yrittäjiä tekemään parempia ostopäätöksiä yritystoiminnan palveluista. Alusta kokoaa yhteen luotettavia palveluntarjoajia eri toimialoilta, joita yrittäjät pystyvät vertailemaan sivustolla. Oli tarpeesi sitten kirjanpito, lakiapu, yel-vakuutukset tai uudet kotisivut niin ilona.works on tehnyt palveluiden vertailun puolestasi mahdollisimman helpoksi ja selkeäksi.

ilona.works

Haluamme antaa taloushallinnon ammattilaisille oman vaihtoehtomme maksuvalvontaan, jonka vuoksi olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen. Tilitoimistot ovat yrittäjien oikeita käsiä ja me tilitoimistojen tärkeitä linkkejä luoton- ja kassavirranhallintaan.

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon konsulttiyritysten toimialaliitto, jonka päämääränä on kehittää toimialaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Taloushallintoliiton jäsenyritykset hoitavat yli 140 000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa ja jäsenyrityksissä lasketaan yli 300 000 palkkapussia kuukaudessa. Liiton jäsenet tarjoavat mm. talousjohtamisen, verotuksen, palkkahallinnon, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin palveluja erityisesti pk-yrityksille.

taloushallintoliitto.fi

Yhteistyöllä haluamme antaa Holvin käyttäjille nopean avun, kun tulee mitä tahansa kysyttävää saatavien perinnästä. Lisäksi tuotamme Holvin asiakkaille materiaalia, joita he pystyvät hyödyntämään liiketoiminnassa tehdäkseen parempia luottopäätöksiä ja välttämään kassavajetta, maksuviiveitä sekä saatavien perintää.

Holvi on yrityksesi talouden koti - yritystili ja -kortti, laskutus, verkkokauppa sekä kirjanpidon valmistelu saman katon alla. Holvi on suomalaisten pienyrittäjien perustama, joten tiedämme, ettei yrittäjyys ole aina helppoa. Haluamme poistaa häiriötekijät ja tehdä yrittäjien arjesta yksinkertaisempaa.

holvi.com/fi

Mistä aloittava yrittäjä saa apua ja tukea liiketoimintansa käynnistämiseen? Tuleehan kaikki yrittäjyyden osa-alueet varmasti huomioitua kestävästi? Onko liikeidea varmasti koeponnistettu? Näihin kysymyksiin antaa vastauksia, näkökulmia ja rakentavia keskusteluja Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry.

Me toimimme Etelä-Pohjanmaan Uusyrityskeskus ry:n eli Neuvoa Antavan asiantuntijana tarjoten yrittäjille apua maksuvalvonnassa ja luotonhallinnassa. Uskomme siihen, että mitä paremmin perintä pystytään ennaltaehkäisemään, sitä kestävämpää liiketoimintaa tullaan toteuttamaan. Muun muassa perintäoppaamme on ladattavissa Neuvoa Antavan kotisivuilla.

neuvoa-antava.fi

7. Talouskasvatus ja talousongelmat

Maksuongelmien kanssa painivat kokevat usein jäävänsä yksin ilman asiantuntevaa apua. Kuluttajille maksutonta talous- ja velkaneuvontaa tarjoaa valtion oikeusaputoimistojen lisäksi Takuusäätiö. Koska me perintätoimistot kohtaamme ensimmäisten joukossa ylivelkaantumisriskin omaavia henkilöitä, koemme velvollisuutenamme tarjota heille Takuusäätiön apua. Se on osa yhteiskuntavastuutamme. Takuusäätiöltä saa avun joko Kysy rahasta -chatissa tai Velkalinjan numerosta 0800 9 8009.

Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija, joka auttaa ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Takuusäätiö on perustettu 1990 ja säätiössä tehty työ on auttanut noin 75 000 velkaongelmiin joutunutta ihmistä reilun 25 vuoden aikana. Takuusäätiö myöntää takauksia pankista nostettaviin järjestelylainoihin, tarjoaa turvallisia pienlainoja ja tarjoaa maksutonta velkaneuvontaa. Kenenkään ei tarvitse jäädä ongelmien kanssa yksin, joten pidetään läheisistämme huolta.

takuusaatio.fi

Talousvaikeudet ja maksuongelmat ovat osa yrittäjyyden riskiä. Kuitenkaan harva tietää, että meillä on Suomessa tarjolla matalan kynnyksen talousapua, jota yritykset/yrittäjät voivat maksuttomasti hyödyntää. Yli 20 yritystalouden ammattilaista auttaa yrityksiä maksuvaikeuksien ilmetessä. Meidän vastuumme ja velvollisuutemme on lisätä talousavun tietoisuutta niin asiakkaillemme kuin myös muille yrittäjille. Yritys-Suomi Talousavun asiantuntijat tavoittaa numerosta 029 502 4880.

Yrittäjän Talousapu (ent.Yritys-Suomi Talousapu) -neuvontapalvelu on ELY-keskusten yhteydessä toimiva julkisrahoitteinen palvelu erityisesti pienille yrityksille ja elinkeinonharjoittajille. Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja terveyttämisen asiantuntijoita. Palvelu luottamuksellista ja maksutonta kaikkialle Suomessa (poislukien Ahvenanmaa). Mikäli yrityksellesi on kertynyt maksamattomia laskuja, et suoriudu lainoista, myynti sakkaa, et jaksa talousvaikeuksien kanssa yksin tai haluat yleisesti keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta, niin suosittelemme ehdottomasti olemaan yhteydessä Yrittäjän Talousapuun.

yrittajantalousapu.fi

8. Hyväntekeväisyys

Toteutimme ensimmäisen kerran vuonna 2019 koko vuoden kestävän hyväntekeväisyysohjelman SJK-juniorit ry:n kanssa, kun lahjoitimme jokaisesta onnistuneesta perintätoimeksiannosta kaksi euroa RESPECT-rahastolle, joka tukee seuran vähävaraisten perheiden lasten harrastamista SJK-junioreissa. Sen jälkeen olemme vuosittain tukeneet rahastoa 2000€ sijoituksilla.

SJK-juniorit on nimensä mukaisesti Veikkausliigaa pelaavan SJK:n junioritoimintaan keskittynyt yhdistys. Se kattaa naisten ja miesten edutusjoukkueiden lisäksi lapsissa 18 ikäluokkaa sekä erityisliikuntaryhmä Tiikerit. SJK-juniorit on rekisteröityjen pelaajien määrässä Vaasan piirin suurin seura yhdessä VPS-junioreiden kanssa.

sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/