ER-pakkaus Perintaritarin asiakasreferenssi

"Olemme tehneet yhteistyötä jo 90-luvulla. Meille on tärkeää, että saataviemme perintä on ystävällistä, ymmärtäväistä ja asiakkaitamme kunnioittavaa. Ritarit hoitavat tehtävänsä nopeasti ja luotettavasti ilman meidän ponnisteluja. He onnistuvat hyvin tehtävissään"

TOMMI RANTALA, ER-PAKKAUS OY

er-pakkaus.fi

Finnero Perintäritari asiakasreferenssi

"Meille tärkeintä on asiakaslähtöinen palveluasenne ja tässä Perintäritari onnistuu hienosti. Voimme luottaa, että hommat hoituvat ja yhteydenpito on helppoa."

TARJA KEEN, FINNERO OY

finnero.fi

Gallant Perintäritari asiakasreferenssi

"Perintäritari on täyden palvelun perintätoimisto. Perinnän hoitaminen on tehty meille helpoksi, kun vain itse hoidamme perittävät laskut tiedoksi ritareille. Saamme itse jäädä vain odottelemaan perinnän tulosta. Perintäritari huomioi hyvin meidät toimeksiantajat kuin myös itse velalliset."

HENNA PIHLAJANIEMI, GALLANT OY

gallant.fi

Koti Puhtaaksi Perintäritari asiakasreferenssi

"Verraten aiempaan, isoon toimijaan, olemme kerrankin kokeneet saavamme palvelua. Tiedämme selkeästi hinnan mitä perintä meille ja velalliselle kustantaa"

SAANA TYNI, KOTI PUHTAAKSI OY

kotipuhtaaksi.fi

Kymenlaakson Taksi Perintäritari asiakasreferenssi

"Perintäritari hoitaa erääntyneiden saatavien prosessin muistutuksista lähtien, mikä on tehostanut merkittävästi maksuvalvontaamme. Henkilökohtainen palvelu kerää kiitosta niin meiltä kuin asiakkailtammekin."

TIMO LIIKANEN, KYMENLAAKSON TAKSI OY

kymenlaaksontaksi.fi

Mattokymppi Perintaritari Asiakasreferenssi

"Yhteydenpito on ollut helppoa ja mutkatonta sekä tulokset ovat olleet hyviä. Jussilta on ollut helppo kysyä ennakkoon mielipiteitä ja siten olemme välttyneet luottotappioilta"

THOMAS LEPPÄNEN, MATTOKYMPPI OY

mattokymppi.fi

NYQS Perintäritari asiakasreferenssi

"Yksityisellä turvallisuusalalla luotettavuus on liiketoimintojen elinehto. Jos menetämme luottamuksen yhdeltä niin todennäköisesti menetämme sen monelta. Luottamus ritareihin on 100%. Ennen kaikkea voimme olla varmoja, että asiakkaitamme palvellaan eikä vain rahasteta. Näin ollen asiakkaidemme luottamus meihin säilyy ja liiketoiminta kasvaa."

RAMI TAKAMAA, NYQS OY

nyqs.fi

Phorest Finland Perintäritarin asiakasreferenssi

"Perintäritari on auttanut meitä parin vuoden ajan sekä maksumuistutuksissa että saatavien perinnässä. Olemme heidän avullaan saaneet hyvin tehostettua kassavirtaa ja vähennettyä perinnän tarvetta. Asiakkaan palvelua isolla peellä."

TOMMI HARJU, PHOREST FINLAND

phorest.com

rs-tili ky Perintaritari Asiakasreferenssi

"Olemme käyttäneet Perintäritarin palveluita n. 10 vuotta ja olleet tosi tyytyväisiä palveluun. Homma hoituu nopeasti ja ilman isompia ponnisteluita taholtamme. Lisäksi palvelun luonne on fiksua kaikkia osapuolia kohtaan."

RAIJA SAARIVIRTA-KUT, RS-TILI KY

rs-tiliky.fi

SJK Perintäritari Asiakasreferenssi

"Olemme saaneet Perintäritarilta brändiämme tukevaa perintäapua: paikallista, asiakaslähtöistä ja kannustavaa. Luottamussuhde on ansaittu laadukkaalla palvelulla, jossa ihmisyys ja inhimillisyys korostuvat"

HEIKKI LEPPÄNEN, SEINÄJOEN JALKAPALLOKERHO OY

sjk.fi

seinajoki-ktk Perintaritarin Asiakasreferenssi

"Toimintamme kivijalkana toimii asiakaspalvelu, laatu ja joustavuus. Juuri nämä täyttyvät hienosti myös Perintäritarilla. Mutkatonta ja läpinäkyvää toimintaa."

JANI LATVALA, SEINÄJOEN KTK OY

seinajoki-ktk.fi

Tilitoimisto Lemon Tree - Perintäritari asiakas ja yhteistyökumppani

"Olemme tehneet jo useamman vuoden yhteistyötä Perintäritarin kanssa ja yhteistyö on sujunut aina erinomaisesti.Perintäritari hoitaa puolestamme maksumuistutukset sekä vapaaehtoisen perinnän. Resurssiemme säästämisen lisäksi laskujemme kiertoaika on nopeutunut ja homma hoituu ammattitaitoisesti sekä inhimillisesti, mistä olemme saaneet asiakkailtammekin hyvää palautetta. "

JON GRÖNHOLM, TILITOIMISTO LEMON TREE OY

lemontree.fi

UVK Perintäritari asiakasreferenssi

"Olemme olleet todella tyytyväisiä Perintäritarin toimintaan. Arvostamme hyvää asiakaspalvelua ja sitä olemme saaneet. Todella helppo pitää yhteyttä ja homma toimii. Luotamme myöskin että asiakkaamme huomioidaan samoin."

PASI KARESTO, UUDENMAAN VAIHTOLAVAKULJETUS OY

uvk.fi

VV-Kuivaus Perintäritari asiakasreferenssi

"Yhteistyöhön lähteminen oli helppo päätös, sillä jaamme Perintäritarin kanssa samanlaisen arvomaailman ja reilun tekemisen meiningin. Meidän omissa töissä lähtötilanne on aika usein samanlainen: "negatiivinen tapahtuma pitäisi onnistua kääntämään positiiviseksi asiakaskokemukseksi". Tässä tehtävässä Ritarit ovat onnistuneet ja olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä"

JANNE HAAPAMÄKI, VV-KUIVAUS OY

vv-kuivaus.fi