Kesäkuun alku toi Suomeen helteet ja meille pirteän Kesäritarin, kun Elina aloitti meillä työt perintäkäsittelijän roolissa. Jotta te asiakkaat varmistutte siitä, että ”Perintäritarin Elina” ei ole mikään keksitty hahmo, avaamme mielellämme millainen tyyppi seuraavan kahden kuukauden ajan teitä ja meitä palvelee.

Elinan kokemus asiakaspalvelutyöstä on vakuuttava. Kymmenen vuotta sitten hän valmistui matkailupalveluiden tuottajaksi, mutta työkokemusta hän on kerryttänyt valmistumisesta lähtien ravintola-alan parissa. Vuosi sitten Elina valmistui äidiksi ja se tutkinto sai hänet etsimään jotain täysin uutta säännöllisten työaikojen ehdoilla. Hänen kasvava kiinnostuksensa taloushallintoa kohtaan ja mielekkyys asiakaspalvelutyössä antaa meidän yhteiselle matkalla erinomaiset lähtökohdat. Kotona jöötä pitävä vauhdikas vuoden vanha poika tuo siis Elinan töihin lepäämään 🙂

Aikaisempaa kokemusta perintäalasta Elinalla ei ole, mutta mielikuvat eivät positiivisuudella hurmaa. Katsotaan heinäkuun lopussa onko alan sisältä käsin tehty työ muuttanut näitä mielikuvia. Kiitos, että olet antanut siihen mahdollisuuden.

Tervetuloa Elina vielä joukkoomme! Asiakkaamme saavat sinusta tarkan, kuuntelevan ja iloisen auttajan ongelmien ratkaisemisessa. Vuosi sitten näihin aikoihin Veera aloitti meillä kesätyöntekijänä. Tänä vuonna hän onkin sitten oikeutettu jo kesälomiin.

Comments are closed.