Hannu Ritari Yrittäjäristin Timanttiristi Perintäritari

Perintäritari on hakenut yrittäjänsä Hannu Ritarin 30 vuoden yrittäjyydestä Yrittäjäristin timanttiristiä. Päivämäärällä 17.4.2020 se on myös Hannulle myönnetty. Hannun työ yksinyrittäjänä isojen perintätoimistojen joukossa on ollut varsin poikkeuksellista. Hannun jätti operatiiviset työt perintäkentällä 1.1.2017, kun perustettiin Perintäritari Oy, jonka toiminnalle Hannu on luonut arvopohjan ja käytänteet. Nykyään Hannu jatkaa yrityksessä yhtenä osakkaana, hallituksen jäsenenä ja advisorina.

Hannu oli toiminut vuosia Hankkijan luottopäällikkönä, kunnes hän vuonna 1989 leimasi viimeisen kerran kellokortin ja siirtyi kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Tuolloin Hannu harjoitti toimintaa Perintäkymppi nimisellä toiminimellä. Perintäkymppi tuli tiensä päähän vuonna 1996, kun toiminimet piti rekisteröidä kaupparekisteriin. Joku oli edellisvuonna rekisteröinyt Kymppiperintä nimisen perintätoimiston, joten Perintäkymppi oli liian samankaltainen. Silloin syntui Perintäritari Ky. Hannu itse laskee yrittäjyyden alkaneen tarkalleen 17.4.1989, kun hän sai eräältä parkanolaiselta mattokauppiaalta ensimmäisen toimeksiannon. Perintäritarin tarina kokonaisuudessaan on luettavissa täällä.

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristejä pystytään hakemaan yrittäjille tasavuosina (5, 10 ja 20 vuotta). Yrittäjäristin timanttiristejä on sen sijaan mahdollisuus hakea yrittäjille, joilla matka yrittäjätoiminnassa on kestänyt 30, 40, 50 ja 60 vuotta.

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi on huomionosoitus ansioituneelle yrittäjälle hänen yrittäjätoiminnastaan. Lisätietoja Yrittäjäristin jakosäännöistä on nähtävillä Suomen Yrittäjien sivuilla.

Comments are closed.