Holvi ja Perintäritari yhteistyöDigitaalisia taloudenhallinnan palveluja pienyrittäjille tuottava Holvi ja Perintäritari aloittavat yhteistyön. Perintäritari ja Holvi haluavat yhteistyön myötä tarjota tukea ja tietoa luotonhallinnasta, perinnästä ja sen välttämisestä. Yhteistyön myötä yrittäjävetoinen, inhimillinen ja asiakaslähtöinen apu saatavien perintään tulee olemaan helposti saatavilla.

Helppokäyttöinen Holvi-tili on täydellinen paketti pienyrittäjän taloudenhallintaan. Tiliin on yhdistetty helppokäyttöinen laskutustyökalu, valmisteleva kirjanpito ja Holvi Business Mastercard® automaattisella kulujenhallinnalla. Parhaiten ymmärrät Holvin hyödyt sitä käyttämällä ja siksi Holvi haluaa tarjota kaikille Perintäritarin asiakkaille Holvi Grower-tilin käyttöön kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua käyttämällä koodia PERINTARITARI3KK ! Tilin pääset helposti avaamaan jo nyt täältä, muista lisätä promokoodi.

Marraskuussa Holvi julkaisee Perintäritarin tuottaman perintäoppaan omassa Makerspace-yhteisössä, missä Holvin asiantuntijat ja yhteistyökumppanit jakavat hyödyllisiä vinkkejä. Lisäksi Holvin asiakkaille järjestetään Ask Me Anything -tilaisuus, jossa Holvin käyttäjät voivat kysyä mitä vain luotonhallintaan ja perintään liittyen. Tämän tilaisuuden lisäksi Perintäritari on toki aina puhelinsoiton päässä, mikäli yrittäjät tarvitsevat vinkkejä liiketoimintansa edistämiseen. Holvin muihin yhteiskumppaneihin voi tutustua täältä.

Perintäritari Holvin yhteistyökumppaniksi

Holvi on uudenlainen yrittäjille, freelancereille ja yhteisöille suunniteltu digitaalinen palvelu, joka helpottaa yrityksen taloudenhallintaa. Holvin perustivat suomalaiset pienyrittäjät. Palvelun ytimessä on yritystili ja siihen liitetty kattava valikoima yritystoimintaa helpottavia työkaluja, kuten maksukortti, laskutustyökalu ja työkalut maksujen keräämiseen. Lue lisää: https://about.holvi.com/fi

Perintäritari Oy  on täysin kotimainen perheyritys Seinäjoelta. Toimintaa ohjaa arvot sekä avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Perintäritarin visio on olla halutuin ja arvostetuin kumppani yritysten välisten saatavien perinnässä. Asiakkaat ovat pitkälti pieniä yrityksiä, joille inhimilliset toimintatavat ja olemassa olevat asiakassuhteet ovat tärkeitä.

Lisätietoa:
Juha Järvinen
Myynti- ja markkinointijohtaja, Perintäritari Oy
puh. 0440 172424
juha@perintaritari.fi
https://perintaritari.fi/

Comments are closed.