Perintäritari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa lokakuu uutiskirje ja perintäopas pk-yrityksilleKun kerran olemme aktiivisia Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja blogikirjoitusten työstämisessä niin miksikäs emme sitten tuottaisi siihen päälle vielä vähän jotain lisää? Ajattelimme auttaa etenkin PK-yrittäjiä tuottamalla heille suunnatun perintäoppaan sekä tiivistää perintäalan asioista ja luotonhallinnasta kiinnostuneille kuukausittaisen uutiskirjeen.

Kuukausittaisen uutiskirjeen sisältö syntyy tässä vaiheessa pitkälti edellisen kuukauden ajankohtaisista uutisista ja asioista, mutta työstämme sitä jatkuvasti etenkin sen tilaajien toiveiden mukaiseksi. Tuotamme mielellämme sisältöä, josta on mahdollisimman paljon hyötyä yrittäjien ja kuluttajien luotonhallintaan.

”Perintäopas PK-yrityksille” on luotu helposti luettavaksi: esimerkkien avulla yrittäjät pystyvät mukautumaan eri tilanteisiin. Siinä on myös käsitelty perintäprosessin vaiheita, jotta yrittäjät tietävät mitkä ovat heidän oikeutensa, mahdollisuutensa ja vaihtoehtonsa, jos asiakas ei ajoissa ole laskuaan maksanut.

Sekä uutiskirje että perintäopas ovat tilattavissa maksutta yhdellä ja samalla lomakkeella kotisivujemme alareunassa. Voit tilata sen myös TÄSTÄ.

Leave a Comment