APIX ja Perintäritari yhteistyöhön

Apix Messaging Oy on yksi Suomen johtavista verkkolaskutuksen asiantuntijoista. Yksi heidän palveluistaan on laskutusohjelmisto APIX Laskumappi. Perintäritari löytyy nyt Laskumapista perintäkumppanina ja näin ollen ohjelmiston avulla laskujen siirtäminen Perintäritarille käy yhdellä klikkauksella.

Vuoden 2020 huhtikuusta alkaen yrityksillä on oikeus saada pyynnöstä toiselta yritykseltä lasku sähköisessä muodossa (verkkolaskuna). Se yhtenäistää ja selkeyttää laskutusta ja tuo digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet yritysten saataville.

LUE MYÖS: ”Verkkolaskulaki pakottaa yritykset yhtenäistämään laskutustaan”

BLOGIKIRJOITUKSEMME 18.2.2020

APIX Laskumappi on kustannustehokas ja helppo verkkopalvelu, jolla pienimmät yritykset voivat lähettää ja vastaanottaa kaikki laskunsa sähköisesti. Laskut säilyvät helposti tallessa ja tilitoimisto voi saada laskuista sähköiset kopiot. Perintäritari haluaa olla niissä ohjelmistoissa mukana, joita erityisesti pienyritykset pystyvät käyttämään helposti, kustannustehokkaasti ja kestävästi.

Laskumappi - kustannustehokas laskutusohjelmisto verkkolaskutukseen

APIX Laskumapista voit lähettää kaikki laskut napin painalluksella – sekä verkkolaskut että kirjelaskut. Pysyt aina ajan tasalla, onko laskut lähetetty ja toimitettu eteenpäin. Voit myös vastaanottaa kaikki laskut APIX Laskumappiin. Laskut pysyvät tallessa ja järjestyksessä. Laskut on helppo löytää ja ne arkistoituvat automaattisesti.

APIX Laskumappi on ensimmäinen askel Perintäritarin ja Apix Messaging Oy:n yhteistyölle. Toivottavasti pystymme hyödyntämään yhteistyötämme kattavasti tulevaisuudessa myös muun ohjelmistokehityksen osalta.

Tutustu APIX Laskumappiin täältä.


Miten verkkolaskulaki vaikuttaa yrityksiin?

  • Yrityksellä on oikeus saada pyynnöstä toiselta yritykseltä lasku sähköisessä muodossa (verkkolaskuna).
  • Yrityksellä on oikeus jättää laskut maksamatta, jos toimittajayritys ei lähetä laskua sähköisessä muodossa (verkkolaskuna).
  • Suuret yritykset tulevat vaatimaan kaikilta toimittajiltaan verkkolaskuja uusimmissa verkkolaskuformaateissa.
  • 1.4.2020 alkaen Suomen valtio vastaanottaa vain verkkolaskuja.
  • Jos yritys ei pysty toimittamaan verkkolaskuja asiakkailleen, voi myyntisaatavien kotiuttaminen hankaloitua tai viivästyä.
  • Yrityksen tulee päivittää omat ohjelmistonsa ja toiminnanohjauksensa vastaamaan uusimpia verkkolaskuformaatteja.

Lähde: Rantalainen Oy: https://www.rantalainen.fi/uusi-verkkolaskulaki/

Comments are closed.