Tilitoimisto Lemon Tree yhteistyö Perintäritari - LemonAid -ohjelmisto

Tilitoimisto Lemon Tree Oy ja Perintäritari Oy ovat tehneet aktiivista yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Nyt yhteistyö on saatu vietyä myös Lemon Treen asiakkaiden hyödynnettäväksi, kun erääntyneet saatavat on mahdollista siirtää Tilitoimisto Lemon Treen omasta LemonAid -ohjelmistosta perintäpainikkeen kautta Perintäritarin hoidettavaksi.

Tilitoimisto Lemon Tree Oy on ollut suosittu tilitoimisto jo vuosia pienyrittäjien keskuudessa. Asiakaslähtöisyys sekä selkeä kuukausihinnoittelu yhdistettynä helppokäyttöiseen LemonAid-ohjelmistoon on simppeli ja yllätyksetön malli huolehtia kuukausittaisesta kirjanpidosta. Perintäprosessin saaminen osaksi ohjelmistoa mahdollistaa nyt myös maksuvalvonnan hoitamisen ohjelmistossa “päätyyn saakka”. Perintäritaria ei tietenkään velvoiteta käyttämään perintäkumppanina vaan vaihtoehtoisesti ohjelmistosta voi poimia pdf:nä alkuperäisen laskun, jonka voi lähettää mille tahansa perintätoimistolle.

LemonAid Perintäritari painike
Perintäpainike löytyy näppärästi laskutietojen takaa, kunhan laskusta on ensin lähetetty asiakkaalle maksumuistutus.

Harva mieltää Tilitoimisto Lemon Treen myös ohjelmistotaloksi, mutta sitä he myös ovat. Ja itse asiassa vahvoja siinä! Lemon Tree nousi muun muassa vuonna 2020 Deloitten nopeimmin kasvaneiden teknologiayritysten joukkoon .

Ja tiivis muistutus miten meidän palvelumme toimii, jos painiketta innostut painamaan ja meille toimeksiannon jättämään:

  • Tsekkaamme luottotietojen avulla perinnän onnistumisen mahdollisuudet.
  • Lähetämme maksuvaatimuksen velallisasiakkaalle ja ennen sen erääntymistä tavoittelemme asiakasta myös puhelimitse.
  • jos emme perinnässä onnistu, kuluja ei kenellekään muodostu. Onnistumisesta veloitamme palvelumaksuna kotisivujemme hinnaston (https://perintaritari.fi/hinnasto/ ) mukaisen toimeksiantopalkkion.
  • Rahat tilitämme toimeksiantajillemme lähtökohtaisesti kahtena päivänä viikossa.

Jos olet tilanteessa, että mietit tilitoimiston vaihtamista ja haluat Perintäritarin palveluita käyttää, kysyhän Tilitoimisto Lemon Tree Oy:ltä tarjous oman kirjanpitosi hoitamisesta: https://lemontree.fi/

Perintäritarin Juha

Comments are closed.