Perintäritari osaksi Fennoan taloushallinnon pilvipalvelua

Perintäritari löytyy tästä päivästä eteenpäin Fennoan taloushallinnon palvelusta huomautuksia ja saatavien perintää tarjoavana kumppanina yhdessä Visma Duetton kanssa. Tämä on ensimmäinen yhteistyö, jonka myötä Perintäritari löytyy suorana integraationa taloushallinnon ohjelmistosta.

Perintäritari osaksi sähköistä taloushallintoa

Tavoitteena on tarjota Fennoan käyttäjille helppo ja vaivaton tapa ulkoistaa huomauttaminen ja saatavien perintä Perintäritarille. Integraatio mahdollistaa myös tilitysten kohdistamisen automaattisesti Fennoan järjestelmässä, mikä vähentää Fennoan asiakkaiden manuaalista työtä. Yhteistyö antaa siis asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää Perintäritarin apua, mutta sitä ei käyttäjiltä missään nimessä velvoiteta. Vannomme valinnanvapauden nimeen ja asiakkaita ei sidota palvelun käyttämiseen erillisin sopimuksin. Palveluhinnasto löytyy Perintäritarin kotisivuilta: https://perintaritari.fi/hinnasto/


Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille, jotka tarjoavat ohjelmiston yhteiskäyttöön pk-yritysasiakkailleen. Fennoaa käytetään jo yli tuhannessa yrityksessä satojen tyytyväisten kirjanpitäjien ja yrittäjien toimesta. Se toimii täysin ylläpidettynä pilvipalveluna ja sen käyttäminen on helppoa ja onnistuu millä tahansa internet-selaimella.

Perintäritari Oy on täysin kotimainen perheyritys Seinäjoelta. Toimintaa ohjaa arvot sekä avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Perintäritarin visio on olla halutuin ja arvostetuin kumppani yritysten välisten saatavien perinnässä. Asiakkaat ovat pitkälti pieniä yrityksiä, joille inhimilliset toimintatavat ja olemassa olevat asiakassuhteet ovat tärkeitä.


Lisätietoja:

Jussi Saarijärvi

Toimitusjohtaja, Perintäritari Oy

puh. 044 5883969

jussi@perintaritari.fi


Mikko Kalliovaara

Toimitusjohtaja, Fennoa Oy

puh. 040 7636347

mkalliovaara@fennoa.com

Comments are closed.