Perintaritari perintatoimisto sukupolvenvaihdos 2017 perheyritys Jussi Saarijärvi Hannu Ritari Juha Järvinen“Uusi vuosi, uudet kujeet”, kuten tapana on sanoa. Hannu Ritarin jäädessä eläkkeelle, Perintäritarin hyvämaineista tarinaa jatkavat vävypojat Jussi Saarijärvi ja Juha Järvinen. Jussi vastaa yrityksen hallinnosta ja perinnästä, ja Juha myynnistä ja markkinoinnista.

Jussi on sotatieteiden maisteri ja kokenut hallinnon asiantuntija. Hänen tarkkuus ja täsmällisyys on valtava etu alalla, jossa kyseisiä ominaisuuksia vaaditaan. Juha on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja tehnyt useita vuosia töitä markkinoinnin ja B2B-myynnin parissa.

Samalla yhtiömuoto vaihtui 1.1.2017 kommandiittiyhtiöstä osakeyhtiöksi. Jussi Saarijärvi toimii Perintäritari Oy:n toimitusjohtajana ja Juha Järvinen hallituksen puheenjohtajana. Hannu Ritari jää hallituksen jäseneksi ja osakkaaksi sekä toimii neuvonantajana siirtymäkauden (vähintään vuoden 2017). Perheyrityksen kotipaikka on edelleen Seinäjoki, mutta uusi käyntiosoite löytyy nyt Elinkeinotalosta osoitteesta Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki.

Ps. Tammikuun uutiskirje on nyt saatavilla. Käy tilaamassa se itsellesi tästä.

Erinomaista vuotta 2017 kaikille.

Terveisin,

Perintäritari

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja: Jussi Saarijärvi, jussi@perintaritari.fi, 044 588 3969

Myynti- ja markkinointijohtaja: Juha Järvinen, juha@perintaritari.fi, 0440 17 2424

Leave a Comment