Postin työehtojen sovittelu Palvelualojen työnantajat Paltan ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n välillä on päättynyt tuloksettomana. Neuvotteluissa ei edetty, eikä valtakunnansovittelijalla ollut edellytyksiä jättää sovintoesitystä. Tämä tarkoittaa, että PAU:n jo aiemmin ilmoittama lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 06.00 ja päättyy 24.11.2019 klo 24.00.

Tämä aiheuttaa merkittäviä vaikutuksia myös kirjepostin jakelussa. Ja koska laki vaatii perintätoimistoja lähettämään maksuvaatimukset kirjallisesti, on kirjeposti vakiintunut yleiseksi tavaksi lähestyä velallisia. Täältä voit lukea lisää postilakon yleisistä vaikutuksista.

Mitä vaikutuksia Perintäritarin asiakkaille?

Tähän yksinkertainen vastaus: eipä juuri mitään. Meillä on ollut jo parin vuoden ajan vakiintunut toimintatapa tavoitella velallisasiakkaita puhelimitse jo ennen kirjepostin saapumista. Tämä malli myös minimoi postilakon aiheuttamat mahdolliset vahingot. Teemme parhaamme, että velalliselle ei koidu maksuviiveestä ylimääräisiä ongelmia ja velkoja saisi mahdollisimman nopeasti saatavansa omaan kassaansa.

Muista aina ottaa asiakkaalta yhteystiedot talteen

Jotta me pystymme pitämään toimintamme laadukkaana, on asiakkaiden yhteystiedoilla suuri merkitys perinnän onnistumisen kannalta. On tärkeä huolehtia siitä, että asiakkaiden yhteystiedot ovat ajan tasalla.

Jos postilakko aiheuttaa kysymyksiä, niin olkaahan meihin yhteydessä.

info@perintaritari.fi tai 044 5883969

Comments are closed.