Perintäritari Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa uudet kotisivutVanhat kotisivumme palvelivat netissä lähes 15 vuotta. Sivusto tuntui riittävältä, sillä olihan siellä yhteystiedot ja lyhyt yritysesittely. Kun sivusto luotiin, läheskään kaikilla perintäalan yrityksillä ei ollut kotisivuja. Olimme enemmän kuin ajan hermoilla. Yksi asia vuosien varrella kuitenkin kertoi, että olimme jäämässä kelkasta: kotisivuja ei oltu päivitetty koko niiden olemassaolon aikana.  Nyt on päivityksiä sitten 15 vuoden edestä.

Emmekä tyytyneet pelkkään kotisivujen päivittämiseen, vaan halusimme brändätä yrityksemme kokonaisuudessaan, sillä 27 vuotta vanhalle yritykselle on muodostunut jo tietyt toimintamallit, periaatteet sekä yritystarina. Sloganimme ”Perintäritari perii asiakassuhteita vaalien” kertoo meidän toiminnastamme oleellisen: meidän tehtävämme on tasapainottaa yrityksen ja asiakkaan välinen luottotoiminta ja pyrkiä edistämään molempien osapuolten sitoutumista yhteistyöhön vaikeista tilanteista huolimatta. Yrityksestä -osiosta löydätte tarinamme, mitä palveluita tarjoamme sekä missiomme, visiomme ja arvomme.

Olemme nykyään myös sosiaalisessa mediassa ja pyrimme näkymään siellä aktiivisesti. Facebook, Twitter ja LinkedIn ovat meille kanavia informoida perintäalalla tapahtuvista asioista. Vaikka fokuksemme on yritysten välisissä perintätoimenpiteissä, haluamme uutisoida myös kuluttajia koskevia asioita. Sosiaalisen median painikkeet löytyvät aina sivustomme alapalkista.

Kotisivuiltamme löytyy yleistä tietoa perintäprosessista, perintäsanastoa, lomakkeita yhteydenottoa varten sekä tietenkin ajankohtaista -osio, jonne tämäkin blogikirjoitus päätyy Facebookin ja Twitterin aikajanan joukkoon.

Jos ette ole koskaan aiemmin kuulleet meistä, kuulutte enemmistöön. Näiden uusien muutosten jälkeen toivottavasti kuulette ja jäämme mieleenne.

Aurinkoista kesää,

Perintäritari

Leave a Comment