Perintäritarin uudet kotisivut täyttävät vuodenTasan vuosi sitten, 1.6.2016, Perintäritari sai päivityksen ilmeeseensä uusien kotisivujen myötä. Sen myötä sivuille tuli myös lisää sisältöä: yrityksen tarina, tarjottavat palvelut ja alaa koskevaa informaatiota. Tärkein lisä on kuitenkin ollut Ajankohtaista -osio, jonne olemme vuodessa tuottaneet 40 uutista/blogikirjoitusta. Se antaa teille lukijoille mahdollisuuden tutustua meidän mielenkiintoiseen ja jokaista yritystä koskevaan alaamme huomattavasti paremmin.

Olemme tietenkin keränneet dataa sivustomme kävijöistä ja sisältömme kiinnostavuudesta. Tässä hieman lukuja vuoden ajalta:

Tarkoituksemme on olla aktiivinen sisällön tuottaja ja ennen kaikkea puhua avoimesti rahasta, luotonhallinnasta ja yrittäjyydestä. Helpoin tapa saada luettavaksi kirjoituksemme on seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Lisäksi tuotamme joka kuukausi uutiskirjeen, jonne kokoamme tuottamamme sisällön sekä ajankohtaiset uutiset koskien yrittäjyyttä ja luotonhallintaa. Kesäkuun uutiskirjeemme valmistui tänään ja saat tilattua sen tästä.

Perintäritarin kesäkuun uutiskirje

Toivottavasti sivustomme ovat ennen kaikkea selkeät ja sieltä on helppo löytää apu askarruttaviin kysymyksiin. Ja nyt se tärkein: Jos sinulla on jokin aihe, josta haluaisit saada lisää tietoa,  kerro se meille. Et todennäköisesti ole ainoa, joka haluaisi aiheesta kattavammin tietoa. Toteutamme mielellämme informatiivista sisältöä sivuillemme ennen kaikkea toiveisiin pohjautuen. Ja kehitysehdotuksia sivustoa koskien otamme ilomielin vastaan yhteydenottolomakkeen tai mailin välityksellä.

Oikein hyvää kesää kaikille ja lähtekää seuraamaan meitä.

Toivottaa Perintäritarin Jussi ja Juha

Leave a Comment