Kesä! Mahtavaa aikaa käyttää markkinoinnissa hyödyksi, jopa lomaillessa. Tiedän kyllä, että moni unohtaa työasiat tyystin, kun kesäloma alkaa ja piilottaa haalarit kellarin pimeimpään nurkkaan odottamaan lomaviikon viimeistä iltaa. Mutta yrittäjänä ehkä miettisin asian toisin.

Meillä on pitkä talvi, jolloin kesällä tehtävät tempaukset ei tule kuuloonkaan. Ihmiset ovat vastaanottavaisempia, liikkuvat eri paikoissa sekä käyttävät lomaillessaan rahaa. Käytä siis asiakkaiden iloinen lomafiilis hyödyksi ja markkinoi. Kesä on mainio aika markkinoida mm. promoamalla vaatteilla, tapahtumissa, jakamalla jotakin…

Mietin, että vaikka annan asiakkaideni lomailla rauhassa, muistan heitä ja samalla muistutan, että yritys ei voi uinua kesälläkään. Lähetin omille asiakkailleni kortit muistuttamaan, että olen valmiina rientämään apuun. Kesälläkin.

MyyntiagenttiS kesälomatoivotus asiakkailleen MyyntiAgenttiS saateviesti asiakkaille

Markkinoinnissa henkilökohtainen viesti toimii paremmin kuin massamarkkinointi.

Hyvä apu ihmisten tuntemiseen on Some. Löydät verkostoistasi ja potentiaalisista asiakkaistasi hyvinkin yksityiskohtaista tietoa rivienvälistä. Mitä he harrastavat, mistä asioista ovat kiinnostuneita jne… Sen lisäksi luottamus kasvaa, kun opit tuntemaan asiakkaasi tarpeet syvemmin. Ja mikä tärkeintä, kerrot myös itsestäsi.

Kun olet esillä somessa, on sinua helppo lähestyä kiperän tilanteen tullessa vastaan.

Itselläni oli kuumottava tilanne, jonka ajattelin olevan Perintäritarien alaa läheltä. Niimpä päätin kysyä asiasta Twitterissä, ja sainkin apua heti, palvelualttiita kun ovat.

Juha Järvinenja Sari Parikka twitterissä

Autan asiakkaitani ideoimalla täsmämarkkinointikampanjoita sissimarkkinointityyliin. Toimitan myös profiloituja tuotteita markkinointitarpeisiin.

Perintäritarit ovatkin ihailtavasti istuttaneet mm. ritarikypärä-paidat kansan keskuuteen ja muistampa nähneeni myös ritarifillarin, uljas ratsu, ovallista.

Jos sinä, hyvä lukija, tarvitset apua markkinoinnin tai minkä tahansa asian kanssa, löydät minut Facebookista (https://m.facebook.com/MyyntiAgenttiS/).  Twitteristä (@SariParikka) ja LinkedIn:stä (http://linkedin.com/in/sari-parikka-7337b412b)

Aurinkoa päivääsi,

Terkuin Sari Parikka – Myyntiagenttis

Leave a Comment