Perintäritarin uusi viivästyskorko- ja palkkiolaskuri helpottaa yrittäjien luotonhallintaaSaimme vihdoin regressiivisen palkkiomallimme selkeämpään ja luettavampaan muotoon: viivästyskorko- ja palkkiolaskurimme löytyy nyt kotisivuiltamme. Laskuri laskee tarkasti viivästyskoron ja meidän maksimissaan perittävän toimeksiantajapalkkiomme suuruuden. Näin ollen näette korot ja kulut jo ennen toimeksiannon tekemistä. Velalliskulujen määrää laskuri ei laske, sillä velalliskulut ovat muuttuvia. Maksimissaan ne meillä ovat silti 10% kokonaissaatavan suuruudesta ja useimmiten samaa luokkaa toimeksiantajapalkkion kanssa. Kuluttajaperinnässä velalliskuluja ohjaa laki saatavien perinnästä.

Uskomme laskurin helpottavan yrittäjien päätöstä perinnän starttaamisesta, sillä käytössämme oleva regressiivinen hinnoittelu vaatii varsin monimutkaista laskukaavaa. Tämän laskurin avulla ongelma on poistettu.

Laskuri toimii seuraavasti:

Viivästyskorko ja toimeksiantopalkkiomme on nyt helposti laskettavissa laskurin avulla

  1. Mene https://perintaritari.fi/hinnasto/ -sivun kohtaan “Viivästyskorko- ja palkkiolaskurimme.”
  2. Syötä laskusi summa, alkuperäinen eräpäivä ja viivästyskorkoprosentti
  3. Laskuri näyttää viivästyskoron suuruuden euroina, Perintäritarin toimeksiantajapalkkion ja toimeksiantajalle tilitettävän summan perinnän onnistuessa.
  4. Voit tehdä meille toimeksiannon näppärästi Tee toimeksianto -linkin kautta.

Toimme ensimmäisenä perintätoimistona Suomessa avoimen hinnoittelun saatavien perintään. Sen jatkoksi tuomme nyt ensimmäisenä perintätoimistona saataville laskurin nopeuttamaan yrittäjien päätöksentekoa saatavien perinnän aloittamiseen.

Yrittäjä: jos sinulla on vielä vuodelta 2016 saatavia kotiutumatta, niin katsohan laskurin kautta millaisella hinnalla me sinua autamme. Viivästyskorot alkavat jo kattamaan meidän palkkiomme. Laskuri löytyy nyt ja tulevaisuudessa Hinnasto -sivultamme.

Aurinkoista kesän jatkoa,

Perintäritarin Juha ja Jussi

Leave a Comment