Perintäkulumme voi jatkossa maksaa näkyvyydellä Perintäriari aprilli

“Mitä jos maksaisimmekin työstäsi rahan sijaan näkyvyydellä?” Kuulostaako tutulta tarjoukselta? Kyseinen maksutapa on tehnyt tuloaan sosiaalisen median kasvamisen myötä, ja etenkin pienyrittäjille Näkyvyys-maksutapaa ehdotetaan tilaajan puolelta aktiivisemmin kuin koskaan. Me Perintäritarissa haluamme olla aallon harjalla ja siten innovoimme Näkyvyys-maksutavan maksuvaatimustemme perintäkulujen kuittaamiseksi. Näin pienyrittäjät pystyvät siirtämään oman näkyvyytensä ketjussa eteenpäin.

Miten homma toimii?

Vaikka itse sanommekin, niin innovaatiomme on nerokas. Meiltä tulevassa maksuvaatimuksessa on vaihtoehtoiset maksutavat kokonaisuuden hoitamiselle: voit maksaa kaiken vanhaan malliin tilillemme tai vaihtoehtoisesti napata QR-koodin avulla tehtävälistan, jonka vaiheet toteuttamalla perintäkulut kuittaantuvat maksetuksi. Pääomat ja viivästyskorot joudut edelleen maksamaan rahalla, sillä toimeksiantajiemme pehmittäminen tämän ylivertaisen maksutavan osalta on vasta alkanut. Maailma ei ole vielä valmis.

Kolme eri hintaa

QR-koodi on sidottuna siihen miten suuret perintäkulut ovat sekä miten vahva some-preesens velallisasiakkaalla on. Tuotteistamisprosessimme lopputuloksena syntyi kolme maksuvaihtoehtoa: “Dude, we have to do video and picture of these enormous fellows”, “Outstanding Knight with picture” ja “Just texting: a best Debt Collection Knight ever”.

Ensimmäinen vaihtoehto on verrattavissa tuhansien eurojen saatavasta koostuviin perintäkuluihin. Ne saat kuitattua 30sek videolla sekä kolmeen sosiaalisen median kanavaan jaetulla kuvalla teksteineen, jotka kuvastavat Perintäritarin positiivista meininkiä. Kaksi alempaa tasoa vähentävät päivitettävien some-kanavien määrää edullisimman pitäen sisällään pelkän kehuvan tekstin. Ja jotta tästä saataisiin “win-win”, niin Perintäritari tulee kyllä jakamaan ja tykkäämään jokaisesta postauksesta, jonka velalliset somen syövereihin työntävät. Tällöin myös velallisasiakkaat saavat näkyvyyttä avullamme.

Oma esimerkkimme raivatkoon tietä

Jotta onnistumme viestimään Näkyvyys-maksutapaa uskottavasti ja maksimaalisella huomiolla, olemme itse siirtyneet myös sen käyttäjäksi. Tilitoimistomme, vuokrantajamme sekä lounasravintolamme saavat huhtikuusta lähtien suoritukset heille tuottamallamme näkyvyydellä. Pohjanmaan Ekonomitoimisto saa avullamme julkisia suosituksia mm. Facebookin Yrittäjät-ryhmässä sekä peukutuksia ja jakoja heidän omista postauksistaan. Jokipiin Pellavalta hankkimamme pefletit olemme jo maksaneet takaisin hukkaamalla kaikki tuotteet myynninedistämiseemme ja siten heidän laadukkaat peflettinsä ovat saaneet oman huomionsa. Ja koska korona-aika on koetellut etenkin ravintola-alaa, olemme viime viikosta lähtien maksaneet lounaamme Instagram-kuvilla. Näin varmistamme asiakkaiden riittävyyden ravintoloille jatkossakin oman reilun 700 Insta-seuraajan avulla.

LUE MYÖS: ”Onko perintätoimistoja enää heinäkuussa olemassa?”

Blogikirjoituksemme 1.4.2019

LUE MYÖS: ”Espanjalainen El Cobrador del Frac ostaa Perintäritari Oy:n osakekannan”

Blogikirjoituksemme 1.4.2018

LUE MYÖS: ”Perintäritari Oy ulkoistaa perinnän kotikäynnit MC Prostatalle”

Blogikirjoituksemme 1.4.2017

Ai niin. Kiitos Business Finland 100 000 € koronatuesta. Tällainen tästä sitten tuli. Huomasimme, että uutta tekniikkaa ei suoranaisesti tarvinnut kehittää, sillä sosiaalinen media oli jo keksitty. Tämä uutinen toimikoon hankkeen loppuraporttina ja tässä myös teille lupaamamme näkyvyys tukipotista. Onneksi joku vielä maksaa rahaakin niin saamme perheemme elätettyä.

Perintäritarin Veera, Juha ja Jussi

Comments are closed.