Perintäritari Ritaripähkinä 2022

Global Money Week 2022 on täällä ja haluamme kantaa kortemme kekoon nuorten talousosaamisen edistämiseksi. Lisää Rahaviikon teemasta voi lukea mm. Pörssisäätiön sivuilta.

Olemme nyt kaksi vuotta toteuttaneet Seinäjoella SJK-junioreiden kanssa Ritaripähkinää, jonka tavoitteena on ollut edistää yläasteikäisten futareiden talouskasvatusta ja perheiden rahapuhetta inspiroivalla futisnäkökulmalla. Tänä vuonna tulemme toteuttamaan Ritaripähkinän valtakunnallisesti ja se on saatavissa jokaiselle suomalaiselle jalkapalloseuralle maksutta.

Ritaripähkinä pitää sisällään yhteensä kolme tehtäväkokonaisuutta kesäkuukausille. Pähkinät lähetetään sähköpostitse pelaajille ja heidän vanhemmilleen. Nuoret pystyvät ratkomaan suurimman osan tehtävistä itsenäisesti, mutta mukana on myös kysymyksiä harrastuskustannuksista, joiden osalta vanhempien/huoltajien rooli on olennainen. Ahkerimman joukkueen tulemme kesän päätteeksi palkitsemaan Adidaksen tuotepalkinnoilla.

Ritaripähkinä ei ole yksin Perintäritarin panostus nuorten talouskasvatukseen, sillä saamme pähkinöiden suunnitteluun apua Mun Talous -verkostosta. Verkostossa yli 100 toimijaa, jotka ovat vuosia tehneet kollektiivisesti töitä nuorten talousosaamisen kehittämiseksi. Toivottavasti laaja-alainen asiantuntemuksemme herättää kiinnostuksenne ja haluatte toteuttaa superjunnuillenne urheilun/harrastuksen lisäksi vaikuttamista pelikentän ulkopuolella.

SJK-juniorit, SalPa ja GrIFK ovat ilmoittautuneet jo Ritaripähkinän pureskelijoiksi. Onko sinun seurasi seuraava? Mikäli kiinnostuit maksuttomasta Ritaripähkinästä, ilmoitathan seurasi mukaan talouskasvatustalkoisiin mailitse juha@perintaritari.fi.

Terveisin,

Juha Järvinen

Perintäritari Oy

0440172424

Comments are closed.