Perintäritari ja SJK yhteistyö RESPECT-rahasto SJK-juniorit

Perintäritari Oy on jo vuosia tukenut SJK:ta ja erityisesti SJK-junioreiden RESPECT-rahastoa, joka auttaa taloudellisia haasteita kohdanneita lapsiperheitä harrastusmaksuissa. Tarkastuslaskennan jälkeen summa, joka on vuodesta 2019 lahjoitettu SJK-junioreiden RESPECT-rahastoon, on ollut karvan alle 10000 euroa. Nyt solmitun yhteistyön myötä lahjoituksia on luvassa viisi vuotta eteenpäin. Summat toki tulevat vaihtelemaan sen myötä, miten tarkasti SJK:n pelaajat löytävät kotiotteluissa maaliverkot.

Joka maalista 100 euroa hyväntekeväisyyteen

Tulemme lahjoittamaan jokaisesta SJK:n Veikkausliigan kotiottelussa tekemästä maalista 100 euroa RESPECT-rahastolle. Siten toivomme jokaisen SJK:n pelaajan motivoituvan tekemään hyväntekeväisyyttä hyökkäyspäässä koko kauden ajan, sillä se ruokkii menestyksen, itseluottamuksen ja tunnelman lisäksi haavoittuvaisessa asemassa olevien nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Idean suhteen emme keksineet pyörää uudelleen, ja itse asiassa maalasimme pyörän vain sinisestä kulta-mustaksi. Elite Alfred Berg (nykyään osa Evli Oyj:tä) teki useamman vuoden vastaavanlaista yhteistyötä HJK:n kanssa lahjoittaen 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon. Muistelisin, että kuulin ensimmäisen kerran kyseisestä yhteistyöstä HJK:n kotiottelussa vuonna 2016. Se jätti yksinkertaisuudellaan ja vaikuttavuudellaan muistijäljen, jota ei kannata lähteä muuttamaan suuntaan eikä toiseen. Toivomme tämän yhteistyön näkyvän ja kuuluvan jokaisessa kotiottelussa nyt myös Seinäjoella, joten toivottavasti kentällä pelaajat laittavat tällä kaudella parastaan 😉

Kotiottelun Ritari viestii kunnioituksesta

Tämän vuoden yhteistyö SJK:ssa ulottuu myös SJK:n naisten edustusjoukkueeseen. Tulemme palkitsemaan jokaisessa kotiottelussa SJK:lta pelaajan, joka toimii kyseisessä ottelussa erityisen ritarillisesti kriteereiden ollessa pelin, tuomarin, vastustajien sekä omien pelaajien kunnioittaminen ja tsemppaaminen. Ritari voi löytyä vaikka 90 minuuttia vaihtopenkillä tsempanneesta pelurista. Tärkeintä on erityisesti arvostus lajia sekä ottelutapahtumaa kohtaan. Tytöt/naiset tulivat osaksi SJK-perhettä vuodeksi 2021, ja tuolloin kohdistimme lahjoituksen tukemaan juurikin tyttöjalkapalloilua.

Yhteistyön ulkopuolelta sanottakoon, että Perintäritari tulee myös työllistämään kaksi edustusjoukkueen pelaajaa, joista Jessica aloitti jo erinomaisen syöttökombinaation päätteeksi työt tällä viikolla ja Venla starttaa Ritarina kesäkuun alussa. Tervetuloa Ritareiksi!

Mikä on RESPECT-rahasto?

SJK-junioreiden RESPECT-rahasto jakaa vuosittain avustusta taloudellisten haasteiden kanssa painiville perheille. Rahasto mahdollistaa tuen saamisen luottamuksellisesti ja lapselta/lapsilta huomaamattomasti. Lasten tulisi aina saada harrastaa turvallisesti ja tasavertaisesti muihin lapsiin verrattuna. Sosiaaliset kohtaamiset ja liikkumisen ilo ovat asioita, joihin meidän tulee kaikkia lapsia tukea. Lisää RESPECT-rahastosta voi lukea täältä: https://www.sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/ 

Kiitos vaikuttavasta yhteistyöstä SJK ja SJK-juniorit! Toivottavasti otsikon mukainen lausahdus välähtää mielessämme, kun SJK ensi kerran maalaa OmaSp-Stadionilla. Ensimmäinen mahdollisuus siihen on huomenna keskiviikkona, kun FC Haka saapuu Seinäjoelle Veikkausliigan kauden avausotteluun.

Perintäritarin Juha

Comments are closed.